6. mednarodna konferenca o managementu in organizaciji, Ljubljana 2022 – POROČILO

V Društvu slovenska akademija za management, skupaj z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Ekonomsko fakulteto Univerze v Zagrebu, prirejamo šesto mednarodno konferenco o managementu in organizaciji, ki se je odvijala 23-24.6.2022 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. 

Osrednja tema konference je bila »INTEGRATING ORGANIZATIONAL RESEARCH: INDIVIDUAL, TEAM, ORGANIZATIONAL, AND MULTILEVEL PERSPECTIVES«.

Konference se je udeležilo več kot 50 domačih in tujih strokovnjakov iz 17 držav (Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Nemčije, Belgije, UK, Kolumbije, Tajske, Švedske, Norveške, ZDA, Italije, Madžarske, Albanije, in Nizozemske), ki se ukvarjajo s preučevanjem aktualnih vprašanj znotraj managementa in organizacije tako raziskovalno kot tudi v praksi.

Kot plenarni govorec je udeležence nagovoril James M. LeBreton, ključni govorci pa so bili še Kim van Oorschot, Kristina Potočnik in Tobias Kretschmer. .

Na konferenci je bilo predstavljenih 43 prispevkov (5 od njih preko spleta), ki so bili razporejeni v deset sekcij.

V okviru angleških spletni strani Društva SAM si lahko ogledate podrobnejše poročilo, povzetke vseh predstavljenih prispevkov, v foto galeriji z dogodka pa je na ogled tudi nekaj utrinkov s konference.

Delite objavo: