Ljubljana, 15. november 2022

VABILO NA DEBATNI VEČER S  PREDSTAVITVIJO POSEBNE ŠTEVILKE REVIJE IZZIVI MANAGEMENTU

Izvršilni odbor Društva slovenska akademija za management vas vabi  na debatni večer s predstavitvijo posebne številke revije Izzivi managementu, ki bo potekal v četrtek, 8. decembra 2022, ob 17:00 na Ekonomski fakulteti (Sejna soba senata) in v spletnem okolju Zoom. Dogodek bo namenjen posebni priložnosti, in sicer bomo počastili JUBILEJ prof. dr. RUDIJA ROZMANA.

Prof. dr. Rudi Rozman je letos praznoval 80 let. Ob tako pomembnem jubileju mu z izdajo posebne številke revije Izzivi managementu izkazujemo veliko hvaležnost, saj je s svojim delom, angažmajem, pozitivnostjo in neustavljivo voljo pomembno vplival na sodelavce in številne generacije študentov vseh ravni študija.

Dogodek bodo v prvem delu zaznamovali govori posameznikov, katerih življenje je sodelovanje s prof. Rozmanom še posebej zaznamovalo. Z nami bodo:

− dr. Metka Tekavčič, Dekanja, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani,

− dr. Aleša Saša Sitar, Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani,

− dr. Milan Jelovčan, Isolab, d.o.o.,

− dr. Miran Mihelčič, upokojeni profesor Fakultete za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani.

V drugem delu dogodka bodo avtorji prispevkov posebne izdaje revije Izzivi managementu predstavili svoje izkušnje o sodelovanju s prof. Rozmanom in ključne poudarke svojih prispevkov.

Seveda bomo besedo dali tudi prof. Rozmanu – da strne vtise, izkušnje in nasvete .

Predstavitve in razpravo bo usmerjala izr. prof. dr. Nina Tomaževič. Prosimo za potrditev udeležbe z navedbo ali ‘V ŽIVO’ ali preko ‘Zoom’, in sicer najkasneje 2. 12. 2022 na e-naslov: nina.tomazevic@fu.uni-lj.si.

Povezava za vstop v spletno okolje bo prijavljenim posredovana nekaj dni pred dogodkom.

S spoštovanjem, Izvršilni odbor Društva slovenska akademija za management