16. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji: AGILNA ORGANIZACIJA

Društvo slovenska akademija za management je skupaj z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru v petek, 14. junija 2019, organiziralo 16. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji na temo »AGILNA ORGANIZACIJA«. Posvetovanje je potekalo na Ekonomski fakulteti v Lila dvorani. Posvetovanje je bilo organizirano ob podpori Založbe Pasadena.

Udeležence posvetovanja so z uvodnimi besedami nagovorili predstavniki vseh treh organizatorjev: prof. dr. Metka Tekavčič, dekanja Ekonomske fakultete, izr. prof. dr. Polona Šprajc, prodekanja Fakultete za organizacijske vede in prof. dr. Tomaž Čater, predsednik Društva slovenska akademija za management.

Na posvetovanju se je med udeleženci z različnih fakultet, šol ter slovenskih podjetij in ustanov razvila bogata diskusija o različnih vidikih zagotavljanja agilnosti v sodobnih združbah. Program je vključeval 18 predstavitev. Predstavljenih je bilo 13 znanstvenih in 3 praktični prispevki. Založba Pasadena je vse udeležence posvetovanja obdarila z izvodom knjige Jeffa Sutherlanda V gruču do uspeha.

Več o posvetovanju si lahko preberete na spletni strani posvetovanja, kjer so objavljeni povzetki vseh predstavljenih prispevkov, v foto galeriji pa je na ogled tudi nekaj utrinkov s posvetovanja.

Delite objavo: