15. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji: Obvladovanje tveganj

Društvo slovenska akademija za management je skupaj z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru v petek, 16. junija 2017, organiziralo 15. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji na temo »OBVLADOVANJE TVEGANJ«. Posvetovanje je potekalo na Ekonomski fakulteti v Generali – Lila dvorani, Sejni sobi Senata in Klubski sobi.

Udeležence posvetovanja so z uvodnimi besedami nagovorili predstavniki vseh treh organizatorjev: prof. dr. Tomaž Čater, predsednik Društva slovenska akademija za management, prof. dr. Tomaž Turk, prodekan Ekonomske fakultete in prof. dr. Uroš Rajkovič, prodekan Fakultete za organizacijske vede.

Udeležba na posvetovanju je bila najštevilčnejša doslej, z udeleženci iz različnih fakultet in visokih šol ter nekaterih slovenskih podjetij in ustanov, med drugim Petrola, d.d., Telekoma Slovenije, d.d., Pomurskega muzeja Murska Sobota, SDH, d.d. ter Ajpesa. Med udeleženci se je razvila bogata diskusija o različnih vidikih obvladovanja tveganj. Predstavljenih je bilo 24 prispevkov.

Več o posvetovanju si lahko preberete na spletni strani posvetovanja, kjer so objavljeni povzetki vseh predstavljenih prispevkov, v foto galeriji pa je na ogled tudi nekaj utrinkov s posvetovanja.

Delite objavo: