14. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji

Društvo Slovenska akademija za management je skupaj z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in Fakulteto za organizacijske vede Univerze v Mariboru v petek, 12. junija 2015, organiziralo 14. znanstveno posvetovanje o managementu in organizaciji na temo »MANAGEMENT (RAVNATELJEVANJE) USTVARJALNOSTI IN INOVATIVNOSTI V PODJETJIH, JAVNI UPRAVI IN DRUGIH ZDRUŽBAH«. Posvetovanje je potekalo na Ekonomski fakulteti v predavalnici P-210.

Udeležence posvetovanja so z uvodnimi besedami nagovorili predstavniki vseh treh organizatorjev: prof. dr. Metka Tekavčič, dekanja Ekonomske fakultete, prof. dr. Rudi Rozman, predsednik Društva slovenska akademija za management in prof. dr. Jure Kovač s Fakultete za organizacijske vede, podpredsednik Društva slovenska akademija za management.

Udeležba na posvetovanju je bila najštevilčnejša doslej, z udeleženci s fakultet treh univerz,  Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem, nekaterih slovenskih podjetij in ustanov, med drugim Hidrie d.d., Iskre Zaščite d.o.o., Kemijskega inštituta, Splošne bolnišnice Izole, Šole za ravnatelje ter Finančne uprave Republike Slovenije. Med udeleženci se je razvila živahna diskusija o vzvodih spodbujanja ustvarjalnosti in inovativnosti v slovenskem prostoru. Predstavljenih je bilo 20 prispevkov.

Več o posvetovanju si lahko preberete v poročilu s posvetovanja kjer so objavljeni povzetki vseh predstavljenih prispevkov, v foto galeriji pa je na ogled tudi nekaj utrinkov s posvetovanja.

Delite objavo: